Четвер, 28 Березня 2024 р.
5 Серпня 2022

КАДРИ

ОДРАЗУ ДО ПРАЦІ,

Iрина Зленко, Ольга ДворськаТретього серпня в конференц-­залі готелю «Клеопатра» зібралися подат­ківці та бізнесмени. Основ­на мета – познайомитися ближче, почути про проблеми бізнесу і намітити кроки для вирішення. Адже ли­-ше в тісній співпраці податкової та бізнесу Перемога не забариться як на воєнному фронті, так і на економічному. На зустрічі була при­сутня начальниця ГУ ДПС у Хмельницькій області Ірина ЗЛЕНКО. Крім завдання почути біз­несменів, вона ма­-ла ще одну приємну місію – представити присутнім нову начальницю Кам’янець-Подільської державної податкової інспекції Ольгу ДВОРСЬКУ.
Ольга Юхимівна з Городоччини. 1980 року закінчила Кам’янець-­Подільський коледж харчової промисловості, а 1986-го – Тернопільський фінансово-економічний інс­титут. До 2003 року працювала на Кам’янець-Подільському цукровому заводі заступницею головного бухгалтера і в подальшому головною бухгалтеркою. А з 2003-го пра­цює в К-ПДПІ. Займала посаду начальниці відділення камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

НОВИЙ ДИРЕКТОР ПМСД

У Кам’янець-Подільському районному Центрі ПМСД також новий очільник. Тепер керуватиме закладом Володимир МАЗУР. До призначення Володимир Петрович займався підприємницькою діяль­ністю. За освітою він – менеджер медичних закладів. Нового керівника представив голова Староушицької селищної ради, яка сьогодні є балансо­утримувачем районного ЦПМСД, Анатолій ТИМЧУК.
Попередній керівник закладу Станіслав РОСТЕЦЬКИЙ склав повноваження директора центру. Він і надалі працюватиме в галу­зі охорони здоров’я району, але вже як лікар.