Понеділок, 06 Травня 2024 р.
13 Жовтня 2022

РУХ КОМУНАЛЬНИХ КАДРІВ

Початок жовтня видався активним на кадрові пертурбації в комунальних підприємствах міста.

l 7 жовтня КП «Спецкомунтранс» очолив Василь МАЗІЙ.
Василь МАЗІЙВасиль Євгенович народився 21 жовт­ня 1958 р. Закінчив Пільноолексинецьку школу Городоцького району Хмельницької області. У красилівському профтехучилищі здобув спеціальність «Фрезерувальник». 1977-1979 рр. – служба в армії. Протягом 1980-2000 років служив в органах внут­рішніх справ: міліціонер, дільничий інспектор міліції, начальник відділення дільничих інспекторів міліції, старший інспектор по роботі з населенням і громадськими формуваннями УМВС України у Хмельницькій області.
2000 року вийшов на пенсію за вислугою років у званні майора.
Протягом 2017-2019 років працював на посаді інспектора внутрішньої безпеки, а згодом – начальником охорони в приватному підприємстві «Гранд-Імпорт». А в 2020-2022 роках завідував адміністративно-господарсь­ким відділом КНП «Хмельницький обласний протипухлинний центр» ХОР.
Одружений.
Як нам повідомили в мерії, в попереднього керівника «Спецкомунтрансу» Олесі ПОНЯТОВСЬКОЇ (депутатки міськ­ради від ВО «Свобода») збіг термін конт­ракту.

l Також цього тижня пресслужба міськ­ради розповсюдила інформацію про те, що «Хмельницький апеляційний суд скасував рішення Кам’янець-Подільського міськ­районного суду в справі КП «Міськтепловод­енергія»: визнано, що розпорядження міського голови Михайла ПОСІТКА про звільнення керівника «МТВЕ» Валерія ГОРДІЙЧУКА було правочинним. Колишній гендиректор звільнений із посади 11 січня 2022 р.».
Нагадаємо, що в середині грудня 2021 року міський голова підписав розпорядження про дострокове припинення контракту та звільнення Валерія Григоровича із займаної посади, на що той подав до суду.
Незабаром новим керівником підприємства мер призначив Олександра ПОХИЛКА. Декілька місяців тривало активне протистояння. В травні Гордійчук виграв справу в першій інстанції й приступив до роботи. Але апеляцію виграв мер.

– У мене залишається можливість подати касацію, втім 17 жовтня закінчується дія контракту. Хочу наголосити, що на сьогодні підприємство повністю готове до старту опалювального сезону, – зазначив Валерій Григорович у телефоннній розмові.

Обов’язки керівника «МТВЕ» виконує Сергій БОДНАР. Поки невідомо, чи повернеться до Кам’янця, аби очолити «Міськтепловоденергію», Олександр Похилко, адже це рішення ухвалює міський голова, який наразі перебуває у відрядженні.