Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
5 Березня 2021

КАДРИ

01.03.2021 – 05.03.2021

ЧЕКАЄМО НА ПРИЗНАЧЕННЯ НОВОГО ГОЛОВИ РДА

Президент України звільнив Анатолія БЕРНАШЕВСЬКОГО з посади голови Кам’янець-Подільської районної державної адмі­ністрації згідно з поданою ним заявою.
Про це йдеться у розпорядженні президента від 26 лютого 2021 р. Третього березня голова видав розпорядження про те, що складає обов’язки.
Анатолій Вячеславович на посаді голови Кам’янець-Подільської РДА пропрацював рівно рік, одразу ж потрапивши у вир децентралізації, медреформи та боротьби з коронавірусом.
Документ про його призначення був підписаний 20 лютого 2020 р.
Подейкують, що заміну для нього вже знайшли, ймовірно, це буде один із заступників голови Хмельницької ОДА. Правда, лише час покаже, хто ж очолить великий об’єднаний Кам’янець-­Подільський район.

І В ПОЛІЦІЇ ЗМІНИ

Начальник Кам’янець-Подільського районного управління поліції полковник Василь ШКІНДЮК третього березня представив керівників двох підпорядкованих райуправлінню підрозділів. Начальником поліції Кам’янеччини став підполковник Василь ЛУПІЙЧУК, який служить у правоохоронних органах із 2000 р. на різних посадах, зокрема, з 2018 р. був за­ступником начальника Ка­м’янець-Подільського райвідділення поліції.
Керувати поліцією Чемеровеччини буде підполковник Ігор КШЕМІНСЬКИЙ, який до цього обіймав посади начальника поліції в Кам’янці-Подільському, а згодом – і в Кам’янець-Подільському районі.

КУСІК – ЗНОВУ ДИРЕКТОР

Багаторічний директор «Розмаю» Володимир КУСІК тепер став директором Кам’янець-Подільського територіального об’єднання клубних закладів. Обрали його за результатами публічного конкурсу. Володимира Олександровича колеги характеризують як талановитого музиканта, вмілого керівника народного театру пісні «Пісенне мереживо», активного популяризатора української пісні не лише в нашій країні, а й за кордоном. До речі, сам центр культури «Розмай» тепер входить до структури Об’єднання клубних закладів.