П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
19 Липня 2019

«КОМОРА» ПРОПОНУЄ СПІВПРАЦЮ

У другій половині жовтня вже вп’яте Кам’янець порине у «Комору». Традиційно театральний фестиваль відбудеться у стінах РЦКМ «Розмай».

Цього разу розшириться географія учасників, адже охопить не лише всі регіони України, а й Польщу, Білорусь та Іран. Попри спектаклі, мюзикли, комедії та драми, на всіх гостей свята чекатимуть майстер-класи (акторська майстерність, сценічна пластика, хореографія тощо), пісочна анімація, енкаустика, цікаві зустрічі, лекції та багато інших розваг.
– За чотири дні фестивалю дорослі та маленькі глядачі матимуть змогу переглянути понад 20 найрізноманітніших вистав. Участь у нашому фестивалі театри беруть незалежно від статусу чи жанру, в якому працюють: театри-студії, студентські театри профільних вишів, незалежні професійні, народні тощо, – розповідає організатор фестивалю, режисер Галина Коротенко-Молдован. – Цього року запросили до участі й вуличні театри. При відборі вистав враховуємо художній рівень і виконавську майс­терність, надаємо перевагу роботам українською мовою.
Фестиваль «Комора» проводиться небайдужими до театру людьми для таких самих небайдужих людей. Ми прагнемо, щоб усі наші учасники в подальшому залишалися нашими друзями, стараємося створювати атмосферу дружнього кола, щоб сюди хотілося повертатися. Багато працюємо над удосконаленням, але основ­ні принципи некомерційності, щирості та відкритості для всіх наших гостей залишаються незмінними.

Фестиваль «Комора» запрошує до спів­праці волонтерів, партнерів і меценатів – людей, яким небайдужий театр, хто міг би підтримати і морально, і матеріально.
Телефон для довідок: 098-576-22-28.

Ольга БАНАХ.