П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
13 Вересня 2019

ВРАЖАЛИ МАФІНАМИ І БУДИНОЧКОМ ІЗ КОВБАСИ

Коли урожай у коморі, мешканці Хмельниччини мають гарну традицію підбивати підсумки та ділитися успіхами й досягненнями агропромислової галузі на обласній виставці «Агро-Поділля – 2019», яка цьогоріч відбулася 7 вересня у Хмельницькому.

До участі в заході долучилися понад 350 учасників з усіх регіонів України і з-за кордону, найкращі зразки продукції та товари місцевих підприємств представили райони області, заклади профтехосвіти, окремі вищі навчальні заклади й лісові господарства.
Не обійшлося і без цікавого сюрпризу від ТОВ «Український кристал». Уже третій рік поспіль підприємство дивує своїми унікальними виробами. Цьогоріч родзинкою агровиставки стала їхня 3D карта України, складена з мафінів і прикрашена тризубом із хліба. А найприємніше, що ексклюзивний витвір мистецтва пекарів можна було оцінити і на смак.
Вразила гостей виставки і експозиція Кам’янець-Подільського району. Формуючи її, працівники відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів РДА хотіли підкреслити, що Кам’янець-Подільський район є потужним аграрним районом, у нас є хліб і до хліба. Найбільшу увагу відвідувачів привернув годинник з овочевої продукції, трактор із трактористом з колосків зернових культур та причепом із хлібною продукцією, а також будиночок із ковбасних виробів найкращих виробників району.
Найкращих працівників агровиробництва області, задіяних у жнивах, відзначили грамотами та цінними подарунками. Серед них і представник Кам’янеччини – тракторист ПП «Авант-Агро» Василь Сіраченко, який отримав грамоту Хмельницької ОДА.
На виставці на гідному рівні представили ПДАТУ його студенти та викладачі на чолі з проректорами вишу Василем Строяновським і Тарасом Гуцолом. Своїми винаходами, дослідами та досягненнями в аграрній сфері щиро ділилися з відвідувачами агровиставки представники різних факультетів, інженерно-технічного університету, новоствореного Навчально-наукового інс­титуту енергетики та коледжу ПДАТУ.