Четвер, 28 Березня 2024 р.
11 Грудня 2020

«П’ЯТИЙ! ПЕРЕМОЖНИЙ!»

6 грудня стали відомі результати V Всеукраїнського благодійного вокально-хорового фестивалю-конкурсу ім.Валерія Ярецького «Подільська ліра – 2020», який відбувся у Хмельницькому в онлайн-режимі.

Активну участь у ньому взяли колективи Кам’янець-Подільської дитячої хорової школи. Дипломи І ступеня здобули народна дитячо-юнацька хо­рова капела «Журавлик» (художній керівник і диригент – заслужений працівник культури України Іван Нетеча, концертмейстерка Вікторія Пенцак) та зразковий хор хлопців «Калинове гроно» (художня керівниця і диригентка Наталія Купінська, концертмейстерка Тетяна Боршуляк).
Дипломом ІІ сту­пеня нагороджений хор дівчаток молодших класів, яким керує Соломія Герій, концертмейстерка Ірина Іліх.
У номінації «Сольний спів» диплом І ступеня здобув Артем Новосядлий, клас викладачки Марини Федорової, концертмейстерка Тетяна Боршуляк.
Участь у конкурсі – це завжди випробування, і ми гідно його пройшли. Звичайно, он­лайн-формат дещо відрізняється від «живого», але конкурс «на відстані» також має право на життя. Це відзначили у своїх коментарях і члени журі.
Ми навчилися працювати в нових умовах. Учні та їхні батьки разом із викладачами експериментують, вчаться, перемагають. Бажаємо всім нових звершень, досягнень і перемог!

Тетяна БОРШУЛЯК.