Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
18 Червня 2021

ВІДСТАНІ ВИВОДЯТЬ У НВК №9

У понеділок до актового залу НВК №9 прийшли учні, друзі, ко­леги, поціновувачі творчості вчите­-ля історії, гео­графії та правознавства Олександра ЖИГО, який є ще й поетом.

Олександр ЖигоПриводом для цього стала презентація збірки віршів автора «Куди виводять відстані», що є першим індивідуальним зібранням творів Олександра Анатолійовича.
Автор уже став знаним у Ка­м’ян­ці серед користувачів соц­мереж, оскільки найчастіше публікує власні роботи у фейс­буку та зізнається, що саме інтерес від читачів надихнув на випуск власної книги. А найріднішими для себе темами вважає людину, її внут­рішній світ та природу.
– З Олександром я познайомився у Центральній міській біб­ліотеці, а потім ще раз – з його віршами, коли побачив їх у фейс­буку. Це було відкриття, щось ней­мовірне. Ти читаєш цю поезію і хочеш читати далі. Глибина, думки, образи такі, що відразу хочеться брати до рук інструмент та співати пісень. Я впевнений, що мине час, і Олександр стане брендом нашого міста, – ділиться з присутніми враженнями про творчість письмен­ника голова Кам’янець-Подільського об’єднання товариства «Просвіта» Славко ПОЛЯТИНЧУК.
Наразі світ побачили перші 200 примірників книги.

Олександр ЩЕРБАТИХ.