Четвер, 25 Квітня 2024 р.
9 Жовтня 2021

КАРТИНА З РІДНОЮ КАПЕЛОЮ НА ЗГАДКУ

Недавно в Кам’янець-Подільській хоровій школі відбулася зустріч випускниці школи 1998 року Юлії Волошиної та учасників народної дитячо-юнацької хорової капели «Журавлик».

Юлія виїхала до Німеччини і ство­рила там сім’ю. Після багатьох років життя за кордоном вирішила поїхати на Батьківщину й відвідати рідну хорову школу. Іван Нетеча і юні хористки з нетерпінням чекали на зустріч із Юлією та її сім’єю. Приємним сюрпризом став подарунок випускниці – картина із зображенням капели «Жу­равлик» у храмі святих апостолів Петра і Пав­ла Православної церк­ви України. Виготовлена вона з плас­тику та скла, що наразі популярне в Німеччині.
«Журавлики», у свою чергу, подарували Юлії декілька улюблених хорових творів.

Ось, що каже про зустріч одна з хористок:
– Мені дуже сподобалося. Було цікаво поспілкуватися з випускницею нашої школи та її сім’єю. Такі моменти закарбуються в моїй пам’яті назавжди. Приємно те, що Юлія не забуває про хорову школу, з теплом і любов’ю ставиться до викладачів та її керівника Івана Михайловича. Це й не дивно, тому що Іван Михайлович і колектив завжди з усмішкою та радістю приймають випускників. Подарунок, який привезла нам Юлія, буде прикрашати музей школи не один десяток літ і милувати око кожної людини, яка відвідає хорову школу.

Каріна ШАФЄЄВА, учасниця хорової капели «Журавлик».