Субота, 27 Квітня 2024 р.
9 Лютого 2024

НЕХАЙ ДОПОМОЖЕ НАМ МУДРIСТЬ ДРАКОНА!

10 лютого вступає в свої права Рік Зеленого Дерев’яного Дракона й закінчиться 28 січня 2025 р. Традиційно з настанням нового року за Східним календарем ми знайомимо читачів із планами зірок щодо знаків цього гороскопу.
Якщо вірити астрологам, він буде набагато легшим, ніж два попередні. Дракон – міфічна істота, якої, на відміну від інших знаків китайського астрологічного календаря, не існує в реальній природі. Незважаючи на грізний вигляд тотема, роки, яким він протегує, як правило, бувають успішними і в усіх сенсах щасливими.
Проте, яка б тваринка не була вашим тотемом, вірте у краще, прагніть до своєї мети, займайтеся тим, що вам до вподоби, не дозволяйте невдачам псувати настрій, радійте успіхам своїм і друзів, тоді прийдешній рік буде вдалим.
Уся Україна також вірить у краще і прагне своєї мрії – якнайшвидшої Перемоги. Не зайвим буде побажати, аби Дракон надоумив і лідера країни, що святкує 10 лютого новий рік, – Китаю, щоб східна мудрість була проявлена в підтримці нашої країни, а не країни-агресорки.

ДРАКОН

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Дракон
Це ваш рік. Розгортайте крила і летіть до мети: успіх супроводжуватиме вас у всьому.
Це буде щасливий рік, сповнений нових знайомств, захопливих пригод і досягнень.
Нудьгувати не доведеться. Зміни відбуватимуться із представниками знаку навіть тоді, коли вони хотітимуть стабільності та спокою. Але спокій, на жать чи на щастя, їм тільки сниться. На них чекає бо­ротьба за успіх, за місце під сонцем і за місце в серці людини, яка подобається.
Утім, завдяки тому, що Дракон – гос­подар року, представникам цього зна­ку щаститиме в будь-якому протистоянні чи суперництві. Крім того, Дракони
володітимуть буквально магнетичною привабливістю в очах осіб протилежної статі.
Існує велика ймовірність суттєво зміц­нити матеріальний стан. Можливості для заробітку відкриються навесні.

ЗМIЯ

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Змія
Дракон змусить Змію «змінити шкіру» в хорошому сенсі: це буде рік трансформацій, які призведуть до позитивних змін. Щоб досягти успіху, доведеться проявити свою вроджену мудрість, а Змії це точно вдасться.
Конкуренція у професійній сфері бу­де жорсткою. Але у другій половині року можливе кар’єрне зростання, збільшення прибутку. У фінансовій сфері ймовірні вражаючі перемоги, але гроші не пливтимуть просто так у кишеню, їх доведеться туди «заганяти». Добробут безпосередньо залежатиме від роботи та ухва­лених рішень.
Високосний рік відзначиться якоюсь сваркою, скандалом чи навіть зрадою. Змії як люди благородні можуть про­пус­тити удар. Буде боляче. Але це зробить їх сильнішими. Самотні Змії можуть розраховувати на яскраві амурні пригоди протягом року. Особливо «улюбленими» будуть квітень, липень і жовтень.

КIНЬ

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Кінь
Дракон приготував для Коня те, що він так любить: наступний рік стане періодом активностей і пригод, нових захоп­ливих вражень. Утім варто час від часу зупинятися і перепочивати, щоб розібратися в собі.
Варто чекати на позитивні зміни наступного року за умови, що Коні не сидітимуть склавши руки. Особливо успішним буде фінансовий бік життя, а от стосунки з оточенням можуть бути не дуже гладкими.
Коні й так трудоголіки, але в «драконівський» рік працювати від зорі до зорі їх змусять обставини та власне бажання. Людям цього знаку буде цікавим або сам процес, або результат, тобто гроші. Самовіддана праця буде гідно винагороджена. Улітку вгору може піти кар’єра.
На амурному фронті повіє змінами. Якщо зв’язок міцний, то любовний човен не розіб’ється об побут та інші випробування. Якщо стосунки дали тріщину, то вона, швидше за все, заглибиться.

КОЗА

(1943, 1955, 1967, 1979, 2003, 2015)

Коза
Дракон надасть Козам можливості для творчості та самовираження. Творіть, розкривайте свої таланти та не вірте всьому, що чуєте, а перевіряйте інформацію.
Козу Дракон змусить ходити струнко. Варто уважно відсіювати інформацію та займатися лише важливими справами, не фокусуючись на другорядних.
Із плюсів року – представники цього знаку просто кишітимуть творчими ідеями. Вони можуть захотіти реалізувати якийсь проєкт. Якщо це вдасться, то на Козу чекають не лише успіх, а й фінансова надбавка. Ближче до кінця року Дракон надасть Козі шанс змінити своє становище у професійній сфері чи бізнесі.
Особисте життя порадує новими зустрічами. Висока ймовірність доленосного знайомства у квітні, вересні та листопаді. Причому Козам варто самостійно намагатися прокласти доріжку до серця того, хто подобається.

МАВПА

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Мавпа
Дракон принесе Мавпам рік випробувань і нових можливостей. У цей період їм потрібно проявити найкращі якості – гнучкість і винахідливість, тоді настануть гармонія та успіхи.
Дракон із Мавпою не товаришує, але це зовсім не означає, що рік буде поганим. Завдяки своїй кмітливості Мавпа зможе опинитися серед переможців.
Високосний рік притягне до життя Мав­пи кохання. Представники цього знаку – почесні серцеїди. До осені, можливо, справа дійде навіть до весілля.
У фінансових справах вдалими будуть березень і червень. У ці періоди варто активізуватися у справах, які можуть сприя­ти збільшенню рівня доходу. Акуратніше з витратами та фінансовими операціями слід бути у вересні.
Рік сприятливий для подорожей. Вам потрібно отримати від них максимум користі: відновити сили, розширити кругозір, познайомитися з цікавими людьми.

ПIВЕНЬ

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Півень
Дракон вимагатиме від Півня трошки приборкати бурхливі емоції та проявити наполегливість. Якщо вдасться тримати емоції під контролем і задіяти свої лідерські здібності на шляху до мети, то Півень досягне всього, що задумав.
Імовірне фінансове зростання та збіль­шення можливостей. Можуть надійти пропозиції щодо зміни роботи у другій половині року. Перед деякими представниками цього знаку відкриються перспективи, на які вони не розраховували.
У стосунках з оточенням може виникнути напруга. Представникам цього знаку знадобляться делікатність і дипломатичність, оскільки для успіху у професійних справах чи бізнесі їм доведеться працювати в команді.
У справах любовних чекає успіх. Шанс завести роман з’явиться у травні чи лис­топаді. Причому активність проявлятимуть не представники знаку. Півні, які планують одружитися, дозріють для весілля.

СОБАКА

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Собака
Дракон прихильний до шляхетної та вірної Собаки, тож для неї цей рік стане періодом дружби, зміцнення стосунків зі старими друзями та появи нових. Почуття справедливості та природна доброта Собаки дозволять розрулити всі можливі конфлікти на роботі та в родині.
Представники цього знаку зміцнять свій матеріальний стан та позиції в бізнесі чи роботі. Лише на амурному фронті ситуація буде складною.
Стосунки з коханою людиною можуть ускладнитися. Благополуччя в любовному зв’язку багато в чому залежатиме не від Собаки, а від партнера.
Шанс завести міцний доленосний роман замаячить перед Собакою в березні та липні.
В оточенні представників цього знаку можуть з’явитися нові люди. Собаці пощастить, адже серед них може знайтися той, з яким можна буде реалізувати навіть найсміливіші проєкти.

КАБАН

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Кабан
Для Кабанчиків рік Дракона стане роком вдалих справ і добробуту. Якихось особливо яскравих подій очікувати не варто, натомість просто пануватиме гармонія.
Подій буде чимало, представники цьо­го знаку потраплятимуть у пастки, не­приємності, а потім досягатимуть успіху. Рік стане для них випробуванням на міцність.
Любовні хвилювання чекають на тих представників знаку, хто поки що шукає героя чи героїню свого роману. Ймовірною є поява поряд когось, хто змусить літати на крилах кохання, але стосунки з ним вибудовуватимуться дуже складно.
У професійній сфері чи бізнесі будуть поразки та перемоги. Потрібно бути пиль­ними, щоб не стати жертвою інтриг.
Рік може подарувати приголомшливу творчу ідею, реалізація якої дозволить спочивати на лаврах та забезпечити вагомі надходження.

ЩУР

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Щур
Щур має дружні стосунки із Драконом, тож рік принесе хороші можливості в кар’єрі, головне – зуміти їх використати, при тому не допускати перевтоми та знаходити час для себе, родини й відпочинку.
Доведеться ухвалювати складні рішення у професійній сфері. Вибір найкраще робити, грунтуючись на підказках інтуїції.
Особисте життя самотніх Щурів заграє новими фарбами. Перспектива завести запаморочливий роман відкриється в березні, серпні, грудні. Не виклю­чено, що принцом на білому коні чи принцесою виявляться ті, хто весь цей час був поруч.
Можливі моменти, коли доведеться перебиватися з копійки на копійку. Однак, якщо щури докладуть зусиль, то гроші потечуть до них річкою. Важливо не демонструвати свого матеріального благополуччя, щоб недоброзичливці не завадили здійснити плани.

БИК

(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Бик
Прояву найкращих якостей очікує від Бика Дракон: доведеться попрацювати, проявити наполегливість у досягненні мети, і зусилля будуть винагороджені.
До працьовитих і відповідальних Дракон буде прихильний. Тільки не варто думати, що гроші та кар’єрне зростання зваляться на вас просто з неба. Для цього доведеться працювати на повну силу.
В оточенні Биків може з’явитися не зов­сім порядна людина. Треба буде уваж­ніше вибирати напарників чи друзів, аби не потрапити в історію, наслідки якої доведеться довго розгрібати.
В особистому житті можна сподіватися на запаморочливий роман тим, хто поки що шукає кохання. Доленосна зустріч може відбутися в червні, серпні, листопаді. Втім представники цього знаку можуть не чекати, доки доля дасть їм шанс, а сміливо хапати бика за роги та самостійно ініціювати романи з тими, хто подобається.

ТИГР

(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Тигр
Дракон і Тигр – гаряча парочка, втім усі можливі труднощі Тигри подолають та від­криють собі можливості для розвитку, здобудуть надійних партнерів і друзів.
Рік буде непростим. Успіх у бізнесі, у професійній сфері доведеться вири­вати з боєм. Проте представники цього знаку зможуть суттєво просунутися в реа­лізації своїх планів. Якщо цього року і не вдасться отримати бажане, можна закласти фундамент для майбутніх перемог. Від того, наскільки результативно працюватимуть Тигри у «драконівський» рік, залежить їхня успішність 2025 року.
Особисте життя закипить від пристрас­тей. Емоції зашкалюватимуть. Можливе виникнення одразу декількох романів, навіть одночасних. Закінчаться вони реєстрацією шлюбу чи ні – зірки не кажуть.
Тигри, які перебувають у шлюбі, ревнуватимуть, самі викликатимуть ревнощі в партнера, але їхній шлюбний союз вистоїть.

КРОЛИК

(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Кролик
Дерев’яний Дракон має більш м’який характер, ніж інші Дракони, тож вони з Котом порозуміються. Кіт (Кролик) матиме гармонійний рік, підтримку рідних та друзів, поталанить і на роботі. Для успіху важливо знаходити компроміси, а з цим Котики чудово впораються.
Дракон – хижак, але Кролик 2024 року не буде жертвою. Втім щасливчиком він теж не стане. Рік обіцяє бути рівним, без істотних злетів і падінь у професійній сфері.
Із грошима слід бути обережнішими. Вкладення та витрати треба 100 разів обміркувати, при реалізації творчих проєктів також варто бути обережними. Вашу ідею можуть спробувати привласнити. Тому не діліться своїми задумами з будь-ким.
У справах любовних сімейних Кроликів чекають позитивні події, зміна стосунків на краще. За умови, звичайно, що представник знаку намагатиметься працювати у цьому напрямку.