Субота, 20 Квітня 2024 р.
17 Березня 2017

ПЕРШИЙ «ПРОРИВ» ВІД «STREET FAMES»

Перший свій альбом під назвою «The LOCKOUT album» випустив у світ кам’янецький гурт «StreetFames». Альбом уже доступний в Iнтернеті, прослухати його можна на сторінці гурту у ВК.

ПЕРШИЙ «ПРОРИВ» ВІД «STREET FAMES»

«StreetFames» («Вулична слава») – один із небагатьох старожилів серед кам’янецьких гуртів, котрий, попри періодичні зміни складу колективу та стилів музики, спромігся зберегтися, підвищувати свій рівень і врешті видати повноцінний альбом.

Теперішній склад гурту: Артем Волк (вокал), Рустам Чернишов (бас-гітара), Костянтин Смольчук (ударні), Сергій Волошин (гітара). Хлопці працюють у стилі репкор, нью-метал і альтернативний рок, а їхні композиції – виключно англомовні. Завдяки Інтернету, їхню музику знають і далеко за межами рідного міста: у США, Південній Африці, країнах Європи.

– Назва альбому – «The LOCKOUT» – означає «прорив», і ми бажаємо справжнього прориву для нашої музики, – розповідає лідер гурту Артем Волк. – Це альбом контрастів, де ви почуєте як «качову музику», так і пронизливу лірику. Це повноформатний альбом, 14 треків, який характеризує хоч і важкий, але досить плідний період нашої творчості. За сім років існування гурту бували різні проблеми: хтось ішов, хтось приходив, доводилось усе перевчати по-новому, тож цей альбом для нас вистражданий.

Ми зробили невеликий тираж дисків, він розрахований для тих меломанів, котрі люблять слухати музику саме на дисках і колекціонують їх.

А для решти наш альбом із 10 березня доступний у мережі – заходьте на нашу сторінку у ВК, слухайте, заряджайтесь нашою енергією!

Альбом був записаний у Кам’янці, у студії звукозапису «Аura music», технічне допрацювання робилося в Києві. Дизайн і друк обгортки диску також робили в нашому місті.

Деякі композиції з цього альбому стали офіційними саунд-треками до фільму «Одного разу в місті на Камені», який знімає кам’янчанин Андрій Заєць (очікуємо вже його виходу на екран), а самі учасники гурту Артем Волк і Рустам Чернишов зіграли у фільмі ролі гангстерів.

Улітку хлопці збираються зробити в місті сольний концерт на підтримку свого альбому. А в найближчих планах – перекласти й записати деякі зі своїх пісень українською, щоб поділитися творчістю і за допомогою радіо.

Олеся ГРАБОВСЬКА, спец. для «Подолянина».