Четвер, 28 Березня 2024 р.
15 Квітня 2016

ЗАКРУЖЛЯЛИ ШКОЛЯРІ

Трішки наполегливості – й звичайні старшокласники перевтілюються на чарівних дам і галантних кавалерів. У VІ конкурсі «Шкільний вальс – 2016», який 6 квітня відбувся в залі ресторану «Версаль», взяли участь 225 учнів міських навчальних закладів.

ЗАКРУЖЛЯЛИ ШКОЛЯРІЩорічно свято під егідою міського голови організовують учнівські самоврядування (цього разу – ЗОШ №7, НВК №16, ліцею), а також керівник ансамблю бального танцю «Успіх» Олександр Савчук.

– Більшість танцюристів уперше в житті взяли участь у такому заході, – розповідає Олександр Петрович. – Це непростий крок, але надалі вони впевненіше почуватимуться на танцях, святах. Наша мета – щоб у кожної дівчинки був перший бал, на якому вона відчує себе принцесою, а кожен хлопець переступив через страх і змужнів.

Такі конкурси в Кам’янці проводилися здавна. Понад 40 років тому ця традиція обірвалася, але 2010 року ми її відродили. Спочатку бал проводили у холі Будинку культури, але там було тісно. Вже чотири роки, дякуючи гостинності Анатолія Твердохліба, він проводиться у залі ресторану «Версаль», який найкраще підходить за інтер’єром, покриттям підлоги та вентиляцією.

За рішенням журі під головуванням начальника управління освіти і науки Світлани Старченко, у номінації «Велика група» переміг колектив «Гармонія» з НВК №9 (керівник Анастасія Федоряк); у номінації «Мала група» – «Зорецвіт» із НВК №16 (керівник Ольга Тюпа).

Гран-прі серед танцювальних пар, а отже, й титул короля та королеви «Шкільного вальсу», отримали вихованці ЦДТЮТ Назар Атаманюк та Анастасія Спасюк (керівник Ірина Літинська). І місце – Андрій Богонюк і Анна Бужинська з військового ліцею (керівник Ганна Рябокляч).

Окремо призи від постійного спонсора балу – ГК «Нова Будова» – отримали колектив «Primavera» з НВК №14 (керівник Майя Савчук), колектив ліцею з ПВФП «Мрія» (керівник Ганна Рябокляч), танцювальні пари Оганес Петикян і Евеліна Бомк із НВК №9 (хореограф Микола Томайчук) та знову Андрій Богонюк і Анна Бужинська.