П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
11 Грудня 2020

ПІДТРИМАЙМО П’ЯТНАДЦЯТУ!

Активно бореться за пальму першості й уся шкільна громада ЗОШ №15.

«Ми змінюємося – традиції залишають­ся», – з такою мотивацією весь колектив школи, учні, батьки випробовують себе в проєкті «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Разом із 450 учасниками – закладами ЗСО України вони намагаються довес­ти, що здоровий спосіб життя – це стиль життя ЗОШ №15. Цей проєкт реалізується Цент­ром «Розвиток КСВ» і Mondelez International Foundation з метою популяризації здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції «здорового дизайну» рекреацій і приміщень, де перебувають і харчуються діти. Головним призом стане надсучасна STEM-лабораторія, яку отримає школа-переможниця.
Проєкт складається з трьох челенджів, які розпочалися 16 листопада і завершаться у квітні наступного року, – це «Фізична культура», «Ментальне здоров’я» і «Здорове харчування».
– Після кожного челенджу ми стаємо досвідченішими, активнішими на шляху до власного здоров’я, – розповідає координаторка проєкту, вчителька біології 15-ї школи Марина ЗЕЛІНСЬКА. – Звичайно, ми хочемо стати переможцями і отримати грант на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій, але насамперед хочемо бути здоровими, успішними та життєрадісними, хочемо продовжити гарні традиції нашої 15-ї та розповідати всім, як класно і модно бути здоровими та що для цього робимо! Ми закликаємо: «Гайда з нами, приєднуйтеся до наших челенджів та активностей, заряджайтеся позитивом!».
Проголосувати за наших кам’янчан можна на сторінці ЗОШ №15 у фейсбуку або на ютуб. Кожен ваш лайк важливий.