Субота, 20 Квітня 2024 р.
26 Лютого 2021

ПРЕЗЕНТУВАЛИ ЦЕНТР ПРОФРОЗВИТКУ ПЕДАГОГІВ

22 лютого відбулась онлайн-презентація комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» для керівників закладів освіти Кам’янець-Подільської міської територіальної громади.

На виконання Постанови Кабміну №672 від 29 липня 2020 р. в Україні створено центри професійного розвитку педагогічних працівників. У Кам’янці – від 8 вересня 2020 року.
Упродовж жовтня-грудня 2020 року управління освіти і науки провело конкурси на заміщення вакантних посад центру – директора і педагогічних працівників (консультантів).

Працівники центру будуть впроваджувати у життя нові ідеї в освіті, адже робота такої установи суттєво відрізняється від роботи методкабінетів. Команда центру координуватиме роботу професійних спільнот педагогічних працівників міської територіальної громади, надаватиме консультації та психологічну підтримку, – зазначив директор центру Сергій МОРОЗЮК.

На конкурсній основі обрано 7 консультантів центру, які стали модераторами професійних спільнот педпрацівників:
Анжела Новікова – консультантка, модераторка проф­спіль­нот учителів фізико-ма­тематичних дисциплін, учителів природничих дисциплін;
– Наталія Ніколайчук – консультантка, модераторка профспільнот учителів художньо-естетичних дисциплін, керів­ників гуртків ЗЗСО, ЗПО, вчителів трудового навчання, технологій;
Аліна Оксанюк – консультантка, модераторка профспільнот учителів початкових класів, вихователів ГПД;
Людмила Осадчук – консультантка, модераторка профспільнот працівників ЗДО;
Світлана Лівіцька – консультантка, модераторка профспільнот учителів гуманітарних дисциплін, шкільних бібліоте­карів;
Олександр Чорненький – консультант, модератор профспільноти вчителів суспільних дисциплін;
Жанна Кучерява – консультантка, модераторка профспільнот педагогів, що працюють із дітьми з ООП, педагогів-­організаторів, класних керів­ників;
Сергій Морозюк – директор центру, модератор професійних спільнот керівників та заступників директорів закладів освіти.

Консультанти завжди прийдуть на допомогу педагогам, допоможуть обрати траєкторію професійного розвитку, скоординувати професійну діяльність та особливості організації освітнього процесу, в тому числі з використанням технологій дистанційного навчання.
Розташований центр на вул.Пів­нічній, 96-А, у приміщенні уп­равління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради.

Графік роботи: понеділок-­четвер8.00-17.15, п’ятниця – 8.00-16.00, обідня перерва – 12.00-13.00.
Контактні дані: тел. +380(3849) 5-16-84 або centr.pr.kp@gmail.com.

Більше інформації, в тому числі щодо реєстрації у професійних спільнотах, можна знайти на офіційному сайті центру (cprpp-kp.com.ua/).

За інформацією міськуправління освіти і науки.