Четвер, 28 Березня 2024 р.

ДОКИ НЕ БУДЕ МУНIЦИПАЛЬНОГО КЕРУВАННЯ

Галина ГОНЧАРУК, що живе у будинку на вул.Кам’янчанина, 1/56, каже, що транспортне сполучення в місті влаштовано так, що всі маршрутки їдуть повз Центральний ринок, а по інших вулицях – частково. Наприклад, по центральній частині вулиці Лесі Українки не пролягає жоден маршрут, а там знаходиться Собор Олександра НЕВСЬКОГО, міськвиконком, новий «Фуршет», неподалік – Будинок зв’язку. Відповідно, читачка запитує, чи не планує влада переглянути рух маршруток?

Начальник транспортної служби міськради Сергій ДЕРГУНОВ зазначив, що при перегляді маршрутів обов’язково будуть враховуватися пропозиції кам’янчан. Особливо при проведенні наступного конкурсу.

Щоправда, не завжди необхідні на сторонній погляд зміни маршрутів, виправдані. Зокрема, Сергій Никифорович розповів, що спроба пустити маршрут №15 вулицями Лесі Українки та Данила Галицького (повз «Фуршет») зробила його нерентабельним. Якраз із міркувань рентабельності всі маршрути пролягають повз ринок, адже перевезення в нас здійснюють приватні особи. Доки не буде муніципального транспорту і, відповідно, дотацій міста на нерентабельні, але потрібні людям маршрути, ситуації докорінно не змінити. У будь-якому випадку транспортна служба розгляне пропозиції мешканців.