Субота, 20 Квітня 2024 р.

ТРАВ’ЯНИЙ ДИСОНАНС НЕ ДАЄ СПОКОЮ

- Не знаю, в яке місто в’їхала, - іронізує читачкаТиждень став багатим на скарги кам’янчан щодо невчасного косіння трави в місті. Під приціл пильних і небайдужих мешканців потрапила ділянка біля знаку «Кам’янець-Подільський», що при в’їзді від с.Смотрич, Старе місто, зокрема хащі навпроти фортеці, а також бур’яни у сквері Васильєва.

Я не звик скаржитися, але картина, яку побачив у сквері, що біля соцзахисту, мене здивувала: біля знаків пам’яті жертв Голодомору, ви­зволителям міста від німецько-фашистських загарбників, братських могил добрячі зарослі,пише наш читач Валерій Сергійович. – Ще декілька хвилин тому я милувався красою чистого фонтана У сквері Васильєваі доглянутою територією біля нього, гарними квітами біля міськвиконкому. А тут, у сквері пам’яті, таке… Та в мене біля будинку траву частіше косять, ніж тут… От такий от трав’яний дисонанс ніяк не дає мені спокою…
Скарги наших читачів ми переадресува­-ли до департаменту ЖКГ, де нам пояснили, що через карантин до трави у сквері ще не дійшли руки комунальників, намагалися в першу чергу в житлових кварталах косити. Але найближчим часом покосять і там. Така ж доля чекає на бур’яни навпроти фортеці. Пообіцяли викосити хащі й біля знаку «Ка­м’янець-Подільський», навіть попри те, що територія, де він стоїть, спірна, і невідомо хто там має косити – район чи облавтодор, але не місто.