П'ятница, 29 Березня 2024 р.

БОЯТЬСЯ ЯЛИНОК

Тема спилювання дерев завжди хвилює наших читачів. Хоча звертаються вони до нас із кардинально різними претензіями: одні через те, що їм порізали здорові рослини, інші – через те, що не можуть допроситися вирізати сухі.

От і мешканці будинку на вул.Тімірязєва, 84-А після звернення до департаменту ЖКГ, дзвінків на «Гарячу лінію» міськради написали листа і до нашої редакції, в якому просять висвітлити їхню проблему: 5 сухих ялинок роками заважають їм спокійно спати.
«Ми боїмося ходити рідною вулицею, бо сухе гілля падає нам на голови», – цитуємо з листа. На «Гарячій лінії» людям порадили писати заяву ще й до міського голови, але вони не розуміють, навіщо дублювати, якщо звернення декіль­ка років уже написане директору департаменту ЖКГ.
У департаменті ЖКГ підтвердили, що про проблему знають, і надали таку інформацію: «Рішенням виконавчо­го комітету Кам’янець-Подільської міської ради від 10 квітня 2019 р. №383 дозволено провести знесення п’яти ялин за ад­ресою: вул.Ті­мірязєва, 84-А. Вказані роботи внесено до реєст­ру звернень громадян і будуть ви­конані в порядку черговості в межах виділених асигнувань із міського бюджету. В реєстрі звернення знаходиться під номером 386».