П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
31 Січня 2020

ПІШОВ З ЖИТТЯ ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН МІСТА

31 січня раптово зупинилося серце чудової людини, хорошого колеги і сім’янина, депутата міської ради Миколи Розбама. Співчуття родині та близьким, – таку сумну звістку оприлюднив на своїй сторінці у фейсбук міський голова Михайло Сімашкевич.
Микола Нюсевич був депутатом міськради восьми скликань.

Микола РозбамНародився 24 травня 1946 року в с. Октябрське Первомайського району Кримської області в багатодітній сім’ї селян.
З 1961 року по 1964 рік навчався в Кам’янця-Подільському будівельному технікумі на спеціальності «Промислово-громадське будівництво», кваліфікація «Технік-будівельник». Під час навчання у технікумі пройшов строкову службу у лавах Радянської армії на Північному флоті.
З 1968 року по 1980 рік працював у будівельному управлінні Цементбуду робітником, майстром, виконробом, начальником дільниці.
1980 року призначений начальником будівельного управління «Промбуд-2». Свою роботу поєднував із навчанням, здобувши вищу освіту в Хмельницькому технологічному інституті побутового обслуговування за фахом інженер-економіст.
Неодноразово нагороджений почесними відзнаками Хмельницької обласної ради та адміністрації, відзнакою міського голови «За заслуги перед громадою міста», відзнакою міської ради «Честь і шана», присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського».
До депутатського корпусу Кам’янець-Подільської міської ради сьомого скликання був обраний у 2015 році за списком партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».
Був членом постійної комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології.