П'ятница, 29 Березня 2024 р.
7 Лютого 2020

КАМ’ЯНЧАНИ, ВИ ПРЕКРАСНІ!

Минулої неділі, 2 лютого, на Європейській площі відбувся благодійний ярмарок, під час якого збирали кошти на лікування маленької кам’янчанки Вікторії Власюк.

Попри зимовий дощ і не вельми сприятливу для ярмаркування погоду, люди прийшли підтримати нашу землячку: хтось надав продукцію для реалізації, а хтось готував її просто на площі, одні продавали, інші купували, ще інші розважали піснями, музикою, фаєр-шоу. Попри негоду, на площі було спекотно, адже зігрівали тепло щирих сердець, розуміння, що робиш добру справу, і наполегливе бажання врятувати Вікусю.
– Кам’янчани, ви прекрасні! – всього за декілька днів нашому благодійному фонду вдалося організувати таке масштабне дійство і зібрати понад 35 тисяч гривень для лікування дівчинки, – розповідає директор БФ «Кам’янчанин» Вероніка ТЕРЕХІВСЬКА. – До ярмарку долучилася велика кількість людей та організацій. Зокрема, БФ «Наші», «Автоєвросила», окрема подяка Георгію Телятицькому, Андрію Ванату. Також дякуємо майстрам міста за те, що надали свої вироби, всім небайдужим, які пересилали товари для продажу. Дідусь Вікусі надав для продажу багато власних картин. Спасибі кожному, хто стояв і продавав смаколики, музикантам, співакам, ведучому: Ілоні Тихонюк, Сергію Клейнісу, Владу Калинюку, Едуарду Войцехівському. Величезна подяка за ефектне фаєр-шоу. Дякую за підтримку, безвідмовність і невтомність заснов­никам БФ «Кам’янчанин» Миколі та Надії Мельникам, а також нашим волонтерам: Ірині Шатровській, Тетяні Смоляк, Миколі Ковалю, Вікторії Сопільник, Аліні Максимчук.
На ярмарку були дуже лояльні ціни, адже головним нашим завданням було про­дати якомога більше продукції та заробити на дороге лікування. Одразу по закінченню заходу, ввечері, ми надіслали татові дівчинки 36 тисяч гривень. Це крапля в морі, тому за тиждень-два організуємо ще один ярмарок. Усі охочі можуть долучатися до доброї справи.
Спостерігаючи за продавцями, покупцями, розважальною програмою, відчувалася лише гордість за земля­ків, їхнє вміння організуватися задля допомоги. Тому Вікторія приречена на перемогу, кам’янчани моляться за її зцілення.