Четвер, 18 Квітня 2024 р.
22 Травня 2020

МІЛЬЙОНИ ДЛЯ РАЙОНУ

Понад 14 мільйонів гривень за рахунок субвенцій із Державного та обласного бюджетів виділено для потреб Кам’янеччини відповідно до рішення Хмельницької облради, яке ухвалили депутати 8 травня.

Розглядаючи питання «Про внесення змін до обласного бюджету Хмельницької області на 2020 р.», обранці понад 9 млн грн спрямували для потреб Кам’янець-Подільського району, а понад 5 млн отримали селищна та сільські ОТГ району. Більшість цих коштів – державні субвенції на утримання закладів освіти та охорони здоров’я.
Депутати також виділили кошти на виконання інвестиційних проєктів у рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості. Так, у сумі 801 тис. 496 грн профінансоване закінчення будівництва Голосківської амбулаторії загальної практики сімей­ної медицини, готовність якої наразі складає 90%. 1 млн 257 тис. 901 грн виділено на завершення будівництва Вихватновецької АЗПСМ, готовність якої складає 85%. На завершення робіт у Шутнівецькій АЗПСМ, котра на 92% готова до експлуатації, виділено 666 тис. 201 грн. Ці амбулаторії вже активно працюють і надають послуги селянам.

За матеріалами пресслужби Кам’янець-Подільської РДА.