Субота, 20 Квітня 2024 р.

«ПОДІЛЬСЬКИЙ ЕКСПРЕС» ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ

Відучора, 9 липня, «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на поїзд Київ – Кам’янець-Подільський – Могилів-Подільський. Зупинятиметься він у Вінниці, Жмеринці, Хмельницькому та інших містах, – про це йдеться на сайті «Укрзалізниці». Курсування «Подільського експреса» відновиться з 17 липня, коли він о 14.55 вирушить з Києва та прибуде в Кам’янець-Подільський о 22.49. У парні числа до складу поїзда включатиметься група вагонів до Могилів-Подільського.

У зворотному напрямку поїзд курсуватиме з 18 липня. Відправлення з Кам’янець-Подільського о 00.55, з Могилів-Подільського о 02.20, прибуття до Києва о 09.20.
Наразі передбачено обмеження щодо продажу місць у цьому поїзді – 50% від загальної кількості.
Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.
В «Укрзалізниці» запевняють, що поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.
Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи, безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.

За матеріалами АТ «Українська залізниця»