П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
23 Жовтня 2020

ПРОЩАЛИСЯ І ДЯКУВАЛИ ЗА СПІВПРАЦЮ

У районі відбулися останні сесії сільських рад. В об’єднаних територіальних громадах – останні цього скликання, а в окремих громадах, скажімо, як у Довжоцькій, Кадиївській, Слобідсько-Рихтівській, Рихтівській, Приворотській, Залісянсько Першій, Шустовецькій, Завальській, Княжпільській, Кам’янській, Пановецькій, Кульчієвець­кій – останні взагалі, адже ці сільські ради ввійдуть до ОТГ.

Прикладами дієвої спів­праці сільських голів і депкорпусу стали Гу­менецька, Старо­ушицька, Слобідсько-Кульчієвецька ОТГ, які не лише на позитивній ноті завершили спільну роботу, подякували одне одному за розуміння і підтримку, але й не забули прозвітувати про це на офіційних сайтах.

• 13 жовтня відбулося заключне 50-те засідання сесії депутатів VII скликання Староушицької селищної ради. На сесію було винесено 151 питання. На початку селищний голова Анатолій ТИМЧУК подякував усім депутатам за активну, злагоджену роботу, адже всі результати, яких вдалося досягнути за попередні 2,5 року, стали можливими завдя­ки спільній роботі і депутатів, і керівницт­ва громади.
Одразу після промови обранці затвердили Положення про оренду майна Староушиць­кої селищної ради та деяке забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна на території Староушицької селищної ради, внесли зміни до бюджету селищної ради на 2020 рік. Опрацювали земельні питання.

• 16 жовтня відбулося заключне сесійне засідання Гуменецької сільської ради VII скликання, в якому взяли участь усі 25 депутатів, ста­рос­ти Гуменецької сільради, начальники управлінь і структурних підроз­ділів.
На порядку денному було 177 питань, основними з яких стали земельні, зміни до сільського бю­джету на 2020 рік, затвердження детального плану території частини села Гуменці та інші. Зі словами вдячності до депутатів звернулася сільська голова Інна АБДУЛ­КАДИРОВА, яка перебуває у відпустці, подякувала всім за злагоджену й виважену роботу, в результаті якої зроб­лено чимало задля розвитку населених пунктів і кращого життя жителів громади.

• 20 жовтня відбулося пленарне за­сідання позачергової сесії Слобідсь­ко-­Кульчіє­вецької сільської ради, останнє в роботі депутатів сьомого скли­кання. Сільський голова Руслан НЕС­ТЕРОВ також по­дякував депутатсь­кому кор­пусу сільської ради за актив­ну співпрацю та плідну роботу у вирішенні питань розбудо­ви Слобідсько-­Кульчієвець­кої ОТГ. До порядку денного сесії було винесено 168 питань. Особливу увагу приділено питанням звіту про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2020 р. і внесенню змін до сільського бюджету на 2020 рік, розглянуто низку актуальних питань із провідних напрямків забезпечення життєдіяльності громади.