Четвер, 28 Березня 2024 р.
27 Жовтня 2020

ВІДОМІ ПЕРШІ ПЕРЕМОЖЦІ

Для когось радість, а для когось розчарування — такі попередні результати волевиявлення мешканців району щодо голів об’єднаних територіальних громад на місцевих виборах, що відбулися 25 жовтня.

Вчора вітання з днем народження та перемогою на виборах святкував очільник Китайгородської ОТГ Юрій Безродний. Його сусід — голова Староушицької селищної ради Анатолій Тимчук завдяки виборцям також залишається на посаді. Продовжуватиме свою діяльність і голова Жванецької ОТГ Тетяна Криворучко. Безсумнівне лідерство і за Інною Абдулкадировою, яку вкотре обрали головою Гуменецької громади.
У Слобідсько-Кульчієвецькій – перемога за Юрієм Волощуком, який 22 роки був головою Кам’янської сільради, що увійшла до складу Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ.
Неабиякі баталії за новостворену Орининську ОТГ. Там розрив між Іваном Романчуком та Олександром Дяконовим 67 голосів на користь Івана Михайловича.
Офіційних переможців озвучимо, коли результати виборів будуть опубліковані на сайті ЦВК.
Як повідомила голова районної виборчої комісії Ірина Кармаш, про результати виборів районних депутатів також поки що не доводиться говорити. Адже комісії ОТГ ще не всі подали результати. А час у них на це ще є.
Нагадуємо, що як вже повідомляв «Подолянин», боротьба за місце голови найбільшої ОТГ району – Кам’янець-Подільської міської – завершиться лише в другому турі всередині листопада. За крісло очільника змагатимуться Володимир Мельниченко, який за попередніми даними лідирує у виборчий гонці та Михайло Посітко, що отримав другий за кількістю голосів результат. До речі, третім став Сергій Ведерніков, далі за кількістю голосів – Руслана Ряба, Володимир Костинюк, Василь Ковальчук, Олег Петровський.