Четвер, 28 Березня 2024 р.
4 Грудня 2020

ГОЛОВНА ЯЛИНКА БУДЕ ПЕРЕД МІСЬКРАДОЮ

Цього року головною ялинкою обрано найкращу живу ялинку, що росте біля адмінбудівлі Кам’янець-Подільської міської ради на майдані Відродження. Святковими вогнями вона засяє орієнтовно 19 грудня.

Як повідомляє пресслужба міськради, про це йшлося на засіданні представників бізнесу та структурних підрозділів міськради за участю міського голови Михайла Посітка.

Однак у майбутньому основними локаціями для проведення новорічно-різдвяних свят бачу паркову відпочинкову зону (парк Героїв Євромайдану) та гарні місця у Старому місті. Зауважу, що ми у своєму рішенні про обрання головної ялинки покладаємось саме на думку кам’янчан, – додав міський голова.

Також у центрі Старого міста цьогоріч з 19 грудня по 10 січня проводитиметься різдвяний ярмарок. У Виставковій залі із дотриманням карантинних вимог у своїй світлиці прийматиме діток Святий Миколай. Обов’язково буде організовано привітання дітей соціально вразливих категорій. Заплановано онлайн-заходи від закладів культури.
Пресслужба міськради пообіцяла надати детальну інформацію згодом. Проте у повідомленні не йдеться про те, як може вплинути на святкові плани кам’янчан локдаун, котрий обіцяє країні центральна влада з кінця грудня до середини січня.