Субота, 20 Квітня 2024 р.
4 Грудня 2020

ІНЖЕНЕРНІЙ БРИГАДІ – ВЖЕ П’ЯТЬ!

День народження 30 листопада відзначила 48 інженерна Кам’янець-Подільська бригада.

Народжена в умовах війни, ця частина швидко наростила м’язи, не стоїть на місці, а розвивається і вдосконалюється. Військовослужбовці успішно виконують бойові завдання на сході України: розміновують території, облаштовують укриття, а ще допомагають місцевому населенню відремонтувати потрощені бойовиками дороги, будівлі та домівки.
– За 5 років бригада помітно змінилася. Покращився рівень підготовки військовослужбовців і розуміння своєї ролі в загальному секторі безпеки та оборони України, якість і кількість техніки й озброєння, – зазначив командир бригади полковник Олександр РЕКА.
Військових інженерів привітав зі святом військовий капелан, протоієрей Олександр ЦІСАР:
– Наша бригада має хоч невелику, проте славну історію. А завдяки повсякденній самовідданій праці,
наполегливості, високій майстерності та професіоналізму особового складу, вона стала однією з найкращих серед формувань Командування Сил підтримки Збройних сил України. В роки російсько-української війни величезний досвід дає вам змогу гідно виконувати завдання, завдяки чому мирні люди мають можливість спокійно жити і працювати.
На урочистості завітали і представники міської влади, які привітали інженерів і подякували їм за сумлінне виконання службових обов’язків.
Як і годиться на іменинах, не обійшлося без подяк, грамот і подарунків.