П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Грудня 2020

МЕР ПОСІТКО ПРЕДСТАВИВ КОМАНДУ, СЛОВО – ЗА ДЕПУТАТАМИ

Сьогодні, 15 грудня, у міській раді обговорювали майбутніх членів команди міського голови Михайла ПОСІТКА, а саме – претендентів на посади заступників міського голови та старост. У сесійній залі зібралися депутати, кандидати, громадськість.

Пропозиції Михайла Посітка виглядали так:

– секретар міськради – Ірина Шелепницька, депутатка міськради від ВО «Свобода»;
– заступник міського голови – киянин, але уродженець Кам’янця, інженер, менеджер, громадський діяч Дмитро Пульмановський, учасник АТО, член ВО «Свобода»;
– заступник міського голови – банкир Юрій Дужев з досвідом роботи в податковій службі, керівник міської організації «Пласту», балотувався до міськради від «Європейської солідарності»;
– керуюча справами – Вікторія Ільчишена, юристка, громадський діяч, яка має досвід роботи в тому числі у міській раді;
– можливий заступник міського голови – Ніна Фабіянська, але мер зазначив, що кандидатуру йому запропонували буквально перед засіданням, з Ніною Францівною він ще не говорив, тому поки що не може стверджувати напевно. Нагадаємо, що Ніна Францівна – відомий фінансист, має за плечима роботу у податковій інспекції, у КП «Міськтепловоденергія» та райдержадміністрації.
Якщо депутати не пересваряться як завжди, і засідання знову не затягнеться, то завтра кандидатури обговорюватимуться на сесії для затвердження.

Так само, як і кандидатури чотирьох претендентів на посади старост в тих селах, які приєдналися до Кам’янець-Подільської тергромади. А саме:

– підприємець Дмитро ДІДИК (Довжок, Зіньківці, Нагоряни), благодійник, чинний депутат міськради;
– інженер Віталій ШЕПТЯК (Рихта, Лісківці), рихтівчанин
– голова Пановецької сільради Анатолій КОСТЮК (Острівчани, Ходорівці, Княгинин);
– Руслан РЯБИЙ (Колибаївка, Смотрич, Чагарівка, Вільховець), який був Довжоцьким сільським головою.
Кандидатура останнього викликала чимало обурення в сесійній залі.