П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Квітня 2021

РЕМОНТИ ПОЧНУТЬСЯ У ЧЕРВНІ

За інформацією пресслужби Староушицької селищної ТГ, оголошено тендер на поточний середній ремонт автодороги державного значення Т-23-17 «Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця» (окремими ділянками).

За інформацією пресслужби Староушицької селищної ТГ, оголошено тендер на поточний середній ремонт автодороги державного значення Т-23-17 «Кам’янець-Подільський – Стара Ушиця» (окремими ділянками). У планах відремонтувати по­над 35 км автошляху, вартістю майже 900 млн грн. Замовником є Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області. Очікуваний старт робіт – червень-липень 2021 р.

«Усі знають про поганий стан дороги «Кам’янець-­Подільський – Стара Ушиця», який псував імідж і туристичне сполучення нашої громади та навколишніх сіл. Для нас усіх це дуже гарна новина, адже вперше за багато років ця дорога буде відремонтована належним чином, що дасть можливість водіям і пасажирам комфортно й безпечно діставатися до місць призначення», – йдеться у повідомленні.

Ще одна цікава новина наді­йшла з тих країв: у Староушицькому ліцеї 6 квітня до Міжнародного дня лісів та Дня довкілля відбулася акція Держ­ліс­агент­ства «Створюємо ліси разом». Цього дня учні початкових класів ліцею разом із директором закладу Максимом Литвинюком, батьками школярів Сергієм Григор’євим, Мариною Кузьменко, Наталією Петрук, випуск­ником школи Анд­рієм Щег­ловим, вихователькою ГПД Антоніною Ткачук та вчителькою 2 кла­су Ларисою Лев­ко посадили понад 30 ялинок на території освітнього закладу. Цікаво, що під час акції було висаджено ялинку, яку зберегли під час новорічних свят юні екологи гуртка «Природа рідного краю».