Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
21 Травня 2021

МІСТО, ДЕ МРІЄМО, ПЛАНУЄМО І ВТІЛЮЄМО

У минулі вихідні нам вдалося здійснити гарну мрію – повернути до Кам’янця атмосферу свята, дух туриз­му, єдність жителів і гостей у відзначенні Дня найкращого міста.

Усі разом ми продемонстрували, наскільки Кам’янець-Подільський самобутній та водночас гостинний і відкритий для кожного, наскільки багатий талантами, різноманітними атракціями та надзвичайно красивими краєвидами, які приваблюють гостей звідусіль. Понад 15 ти­сяч туристів відвідали місто в день його свята. А це про багато що свідчить. Як і велика кількість побажань та приємних слів від офіційних делегацій, котрі приїхали підтримати нашу громаду. Шкода, звичайно, що карантинні заборони обмежили нас у запрошенні іноземних гостей, що не всі плани вдалося реа­лізувати. Але я впевнений, що все в нас попереду!
Сьогодні ж дякую всім, хто долучився до організації – планував і втілював заходи, пригощав та розважав гостей, проводив екскурсії, ремонтував сцену, прибирав сміття, слідкував за правопорядком, та кожному, хто просто був поруч. Спасибі всім позитивним, усміхненим і щирим кам’янчанам, які вміють помічати хороше та зичать місту добробуту й процвітання. Додам, що яскравий і насичений День міста нам вдалося організувати за досить невеликий бюджет – приблизно в 5-6 разів мен­ший, ніж у попередні некарантинні роки.
Турсезон триває, і далі ще багато цікавого. Уже в ці вихідні, за сприятливої погоди, Кам’янець вражатиме повітроплавною фієстою, відбудеться і фестиваль бандурного мистецтва. Крім того, ми розпочали підготовку програми дитячих забав до Дня захисту прав дітей. Багатим на гарні заходи буде і червень. Тому радо чекаємо всіх у місті, де здійснюються мрії!

Міський голова
Михайло ПОСІТКО.