Субота, 27 Липня 2024 р.
9 Листопада 2023

ДЛЯ ТОГО, ЩОБ МИ МОГЛИ ТУТ ЖИТИ

Саперне обладнання та чотири пікапи передав військовій частині А2641 Фонд «Повернись живим» у рамках проєкту «Нам тут жити». У рамках благодійної ініціативи саперні групи частини отримали чотири піка­пи, металошукачі, сумки саперів різних модифікацій (групові, індивідуальні, стегнові), саперний провід, підривні машинки, ом­метри, щупи, планшети для встановлення карт, коптери для дорозвідки території, рації.

Мрію мільйонів українців повернутися в безпечний дім щоденно втілюють у життя саперні групи Командування Сил підтримки ЗСУ. Ризикуючи життям, військові очищають заміновану українську територію від російського залізяччя. Роботи в них вдосталь, адже третина України потребує очищення.
Питанням забезпечення саперів усім необхідним для безпечної роботи перейня­лася команда небайдужих. Заради розмінування рідної землі Фонд «Повернись живим» та компанія Kyivstar запустили проєкт «Нам тут жити», спрямований зібрати 175 млн грн на обладнання для 146 інженерно-саперних груп ЗСУ. Для розголосу та підтримки цієї ініціативи гурт «Океан Ельзи» випустив кліп про тих, хто звільняє наш дім від мін під назвою «Я їду додому».
Ініціатори проєкту впевнені, що обладнання допоможе зберегти життя саперам, якісно виконати завдання і зробити Україну безпечною для проживання, де знову лунатиме дитячий сміх.
Командування військової частини щиро дякує ініціаторам проєкту та всім, хто його підтримав, за отримане обладнання. Разом до Перемоги!

За інформацією в/ч А2641.
PS. Ще 16 пікапів з аналогічним обладнанням отримали інші інженерні підрозділи.