Субота, 27 Липня 2024 р.
16 Листопада 2023

ЗНАЙ НАШИХ!

ВІЙСЬКОВА ЧЕСТЬ ГОДНОГО

Пластова спільнота привітала в соцмережах кам’янчанина Віктора ГОДНОГО з отриманням однієї з найвищих нагород ЗСУ – хрест «Військова честь».

«Це перший такий хрест серед членів Пласту. Віктор є тим, кого називають сіллю землі. Він багато років у дуже важкій ситуа­ції зберігав і розвивав пластовий рух Хмельниччини. Те, що в цій області тепер є потужні осередки Пласту (Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Старокостянтинові, Шепетівці тощо), в значній мірі заслуга Віктора», – йдеться в дописах.

ВРУЧИЛИ ПРЕМІЮ ДАРМАНСЬКОГО

7 листопада найкращі педагоги і науковці Хмельнич­чини отримали обласну премію імені Миколи Дармансь­кого. У номінації «Найкращий нау­ковець» перемогла Людмила ЛЮБІНСЬКА, докторка біологічних наук, доцентка, професорка кафедри біології та методики її викладання К-ПНУ ім.Івана Огієнка.
                                                                                                         

  За інформацією Хмельницької ОДА.

ПЕРЕМОГИ СІЛЬСЬКОЇ КУЛЬТУРИ

У переддень Всеукраїнсь­кого дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у Хмельницькому обласному художньому музеї відзначили найкращі колективи області, заклади культури та працівників. У конкурсі «Найкращий клуб і будинок культури в сільській місцевості – 2023» перше місце посів Сахкамінський сільський клуб (керівниця – Надія Забродська). А сторінка цього закладу також виборола 1 місце в номінації «Інтернет-сторінка сільських клубів та будинків культури в соцмережі фейсбук». Директорці Гуменецького будинку культури Тетяні Богдановій облрада оголосила подяку за вагомий внесок у розвиток національної куль­тури.
                                                                                                     

      За інформацією Гуменецької ТГ.