П'ятница, 03 Травня 2024 р.

12-й РІК. ІЗ БОЖОЮ ДОПОМОГОЮ!

Недавно розпочався дванадцятий рік доброчинної діяльності Благодійного фонду «МіСт» ім.М.Савенка, роботу якого відзначають не тільки підшефні 17 освітніх і соціальних закладів Хмельниччини, влада всіх рівнів, ЗМІ, а й духовні лідери України.

Зокрема, в січні ц.р. митрополит Київ­ський і всієї України ЕПІФАНІЙ (ПЦУ) нагородив засновника фонду Дмитра САВЕНКА орденом Святителя і Чудотворця Миколая, а президента фонду Сергія ІСАЄНКА – орденом Архістратига Михаїла І ступеня.
– Почесно було отримати ці відзнаки від легендарного дзвонаря Майдану, помічника митрополита – о.Івана Сидора, – коментує подію Сергій Миколайович. – Також щиро вдячний за увагу до наших добрих справ і підтримку потужній та дружній родині Асоціації благодійників України й особис­то її очільникам – Олександру Максимчуку та Оксані Лобко.
Вдячне керівництво фонду за увагу до історії створення і одинадцятирічної діяльності БФ «МіСт» ім.М.Савенка й патріарху Київському і всієї Руси-України ФІЛАРЕТУ (УПЦ КП), який за поданням президента ГО «Національна академія наук вищої освіти України» академіка Станіслава Табачникова днями також відзначив Дмитра Савенка орденом Святого Юрія Переможця, а Сергія Ісаєнка – орденом Святого Архістратига Михаїла.
– Ці високі нагороди нас надихають! Доб­рочинна діяльність фонду триває! Гуртуємося! Єднаймося! Допомагаємо! Слава Україні! – резюмував президент фонду.