Четвер, 09 Травня 2024 р.
7 Березня 2024

НОВИНИ МІСТА

У МІСЬКРАДУ ТІЛЬКИ З ПАСПОРТОМ

У міській раді обмежили вхід до службових приміщень адмінбудівлі та встановили правила перебування громадян. Таке нововведення викликало обурення містян, проте чиновники надали аргументи. Зокрема, послалися на листи від Хмельницької ОВА і Кам’янець-Подільської РВА про посилення заходів із гаранту­вання громадської безпеки та порядку. Із метою посилення заходів безпеки, відвідувачі міської ради при вході мають пред’явити документи, що посвідчують особу, в тому числі можна скористатися застосунком «Дія».

ДОПОМОГТИ ВІЙСЬКУ МОЖНА В «КЛЕОПАТРІ»

Допомогти війську зможуть небайдужі громадяни, які долучаться до благодійного аукціону, організованого з ініціативи міської ради ветеранів. Лоти для аукціону передали міський голова, військові, працівники міської ради, лідери думок, громадські діячі та небайдужі кам’янчани. Під час заходу охочі можуть придбати, наприклад, Державний прапор України, підписаний бійцями 143 ОНТЦ «Поділля», відстріляний тубус від РШГ і багато іншого. Всі отримані кошти підуть на потреби ЗСУ. Подія відбудеться 12 березня в «Клеопатрі». Початок о 18.00.

ЯК РЯТУВАТИМУТЬ БАШТУ?

У лютому департамент містобудування та архітектури міськ­ради провів конкурс на найкраще передпроєктне рішення реставрації архітектурної пам’ятки «Куш­нірська башта». Щодо порятунку споруди, яка розташована за адресою: Старопоштовий узвіз, 1, представлено 8 конкурсних проєктів. Найкращою визнано роботу львівських архітекторів. Друге місце посіла робота місцевих спеціалістів, третє – столичних. Ознайомитися з конкурсни­ми проєктами громадяни можуть до 15 березня в конференц-залі НІАЗ «Кам’янець».

ДЕНЬ АКТИВНОГО ДОНАТУ

2 березня на «п’ятачку» перед Центральним ринком відбулося збирання коштів для реабілітацій­ного відділення для воїнів ЗСУ. Донати збирали, продаючи смаколики під музичний супро­-від творчого осередку ЦКіМ «Розмай». Акцію ініціювала Рада волонтерів і ВПО. Також долучи­-лися БФ «Центр допомоги ка­м’ян­чанам-учасникам АТО», ГО «Україн­ський тил», Бахмутсь­кий коледж культури і мистецтв ім.І.Ка­ра­би­ця, товариство «Просвіта», ме­режа швидкого харчування «Диканька».
Сума зібраних коштів – 82 тисячі гривень.