Субота, 27 Квітня 2024 р.
14 Березня 2024

ПРОСТІР АКТИВНОЇ МОЛОДІ

6 березня міська організація Українського Червоного Хреста у співпраці з БФ «SOS: штаб громадянської оборони» за підтримки Данського Червоного Хреста відкрила волонтерсько-молодіжний простір.

В облаштованому та сприятливому середовищі молодь здобуватиме нові знання та навички, особистісно зростатиме, досліджуватиме свої інтереси та можливості їх втілення в майбутньому. Під час участі в активностях відвідувачі зможуть дізнатися про власні лідерські якості, сформувати активну життєву позицію, знайти однодумців і друзів, із користю проводити час, що дозволить сформувати спільноту активної молоді у громаді.
Серед завдань молодіжного простору зокрема: розвиток молодіжного руху в громаді, в т.ч. волонтерського; пропагування активної життєвої позиції та формування сильної спільноти активної молоді у громаді; проведення волонтерами Українського Червоного Хреста навчальних сесій із молодіжних ініціатив Life Skills, SPINT та YABC; проведення курсів із лідерства; організація дозвілля молодих людей і розвиток їхніх творчих здібностей; заохочення потенційних учасників молодіжного руху та залучення нових волонтерів до Українського Червоного Хреста тощо.
Долучившись до активностей і проєктів, ви отримаєте чудову можливість розвиватися, здобувати корисні життєві навички, в колі друзів та однодумців втілювати власні ініціативи в життя.
Простір розташований на вул.Лесі Українки, 99, приміщення соціально-культурного центру «Подвір’я» (територія готелю «Фільварки-Центр»). Довідки за номером: 098-874-2929.

За інформацією Кам’янець-Подільської МО ТЧХУ.