Субота, 27 Квітня 2024 р.
21 Березня 2024

ПОТЯГ ЗУПИНИВСЯ, АЛЕ ВЖЕ ПОЇХАВ

17 березня на громадян, які прямували до міста, очікував неприємний сюрприз. У зв’язку з деформацією земляного полотна на перегоні Нігин – Гуменці, було тимчасово закрито рух для потяга №139/140 сполученням Київ – Кам’янець-Подільський. Кінцевою станцією для цього рейсу о 8.12 вимушено став Нігин, що розташований майже за 20 км від Кам’янця.

Про те, яких заходів було вжито, аби люди все ж потрапили до місця призначення, під час брифінгу в міській раді журналістам розповів заступник завідувача відділу пасажирських перевезень Ігор ЯНЧУК:

– Нам надійшла інформація, що є потреба в допомозі з перевезення пасажирів від станції Гуменці до Кам’янця-Подільського. За дорученням міського голови, ми оперативно, починаючи з першої години ночі, почали формувати автоколону, яка б довезла пасажирів до міста. Попри пізню годину, всі перевізники брали слухавку, і ніхто не сказав: «Я не поїду». О 7-й ранку колона була сформована та за годину вже очікувала на громадян. Потім від мера надійшло до­ручення, що ввечері потрібно доставити людей у зворотному напрямку. З-поміж комунальних підприємств і приватних перевізників ми сформу­вали колони чисельністю близько 20 автобусів. Ці перевезення триватимуть до кінця ремонтних робіт.

За інформацією Укрзалізниці, потреба в допомозі перевізників зникла у вівторок ввечері, коли залізничний шлях було полагоджено.