Субота, 27 Квітня 2024 р.
21 Березня 2024

НАЙВИЩА ЦІНА…

Найвищу ціну за волю України, спокійне та мирне життя для кожного з нас заплатили ще троє хоробрих Героїв-земляків.

ПІД БУЧЕЮ З ПЕРШИХ ДНІВ

Василь ШМАГУНСтрашною звісткою війна знову ввірвалася в життя Дунаєвецької громади. Військовослужбовець Василь ШМАГУН у травні 2020-го підписав контракт на 3 роки, тож із початку повномасштабного вторг­нення стояв на захисті Бать­ківщини. 11 березня 2022 р. потрапив під ворожий обстріл під час виконання бойового зав­дання в районі с.Липівка Бучанського району. Відтоді вважався зниклим без­вісти.
І тільки днями стало відомо про смерть Василя Анатолійовича, уродженця села Мала Побіянка. Захисникові було лише 24 роки… У загиблого Героя залишилися батьки та брат, який захищає Україну.

 

 

 

ОПЛАКУЮТЬ ДВОХ ПАТРІОТІВ

Небесне військо поповнили ще двоє Героїв із Новоушиччини.

Віктор ПИЛИПЮКl 14 березня в Бахмутському районі загинув старший солдат Віктор ПИЛИПЮК. Віктор Володимирович зазнав поранень, несумісних із життям. Захисник народився 20 груд­ня 1989 р. в с.Мала Стружка в багатодітній сім’ї. Навчався в Малостружківській школі, Барському професійному ліцеї, де здобув спеціальність маляра-штукатура. Працював за кордоном та в Києві на будівельних роботах, 2022 року – на Новоушицькому молокозаводі.

 

 

 

 

Руслан ФОРИНЧУКl Зупинилося серце 29-річного військово­службовця Руслана ФОРИНЧУКА. Захисник родом із с.Цівківці, проживав із сім’єю в Пилипківцях. Народився 15 листопада 1994 р., навчався у Браїлівській школі, Говірському ПТУ. Згодом проходив строкову військову службу. Працював охоронником. 25 лютого 2022 р. Руслан добровільно пішов захищати Україну від ворога. У липні 2023-го був звільнений із військової служби за станом здоров’я. 15 березня важка хвороба забрала життя дорогого сина, чоловіка, батька, зятя, патріота та Воїна.