Субота, 27 Липня 2024 р.
16 Травня 2024

НОВИНИ ТЕРГРОМАД

МІСТО

l Міська влада повідомляє про проблеми з вивезенням ТПВ через нестачу робітників. На КП «Спецкомунтранс» відкрито вакансії.

l Через зростання захворю­ваності на кашлюк у місті на дистанційне навчання переведені окремі класи ліцеїв №5 і №12.

l Пресслужба міськради повідомила, що міська лікарня отримала 10 тонн гуманітарної допомоги з Німеччини (шприци, дез­інфікуючі засоби, рукавички та маски).

l Інспектори з паркування з початку роботи зафіксували 1807 порушень правил паркування на суму 945 540 грн. Сума сплачених штрафів – 377 775 грн.

l Днями від громади на фронт – для кам’янецького чемпіона з кікбоксингу, заслуженого майстра спорту, а нині військового Романа Головатюка та його побратимів – передали Mavic 3T і теп­ловізійний приціл, придбані за майже 270 000 грн бюджетних коштів.

l На засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення про чергову допомогу нашим захисникам на суму понад 1 млн 340 тис. грн.

РАЙОН

l Захисників із Новоушиччи­ни, які загинули на російсько-­українській війні, вшанували державними відзнаками. Як пові­домляють у Новоушицькій селищній раді, орденами «За мужність» III ступеня нагороджено молодшого сержанта Сергія ГОЛОВАТЮКА з села Пилипківці та солдата Ярослава МАЙСТЕРЧУКА із села Струга. Посмертні нагороди передали рідним полеглих Героїв.

l Команда молоді Старо­ушицької ТГ днями взяла участь у триденній тренінговій сесії «Моніторингова» в рамках проєкту «На­гляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад» (виконується Агенцією антикризової підтримки в рамках Програми «Мріємо та діємо» за фінпідтримки USAID у партнерстві з різними українськими організаціями).

l У Дунаївцях поліцейські офіцери повернули додому 5-річно­-го хлопчика, який загубився. Про маленьку дитину, яка блукає без супроводу дорослих, поліції повідомили містяни. Владик вийшов на подвір’я гратися, поки мати спа­ла, та пішов вулицями міста. Оскільки матір хлопчика вже потрапляла в поле зору правоохоронців, поліцейські здогадалися, про кого каже дитина. Щодо матері складено протокол за невиконання обов’язків із виховання дитини (ст.184 КУпАП).

За інформацією тергромад.