Неділя, 08 Вересня 2024 р.
4 Липня 2024

НОВИНИ ТЕРГРОМАД

l Негода в місті, що вирувала на початку тижня, призвела до затоплення окремих вулиць (фото). Через велику кількість опадів знову «попливли» ринок, дорога біля автовокзалу та інші вулиці в центрі Кам’янця.

 

 

 

 

 

l Кількість малюків, які народилися в Кам’янці в червні, – 51. Серед новонароджених – 25 хлопчиків і 26 дівчаток.

l Із 1 липня для збереження дорожнього покриття вантажівкам заборонено рух дорогами загального користування при температурі повітря понад +280С. За повідомленням патрульної поліції, заборона стосується транспорту масою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т. Перечекати спекотний період водії можуть на майданчиках для тимчасової стоянки у смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

l Староушицька громада у співпраці з ОВА отримала новенький шкільний автобус від міжнародних партнерів (неурядової організації Plan International та за фінансування Федеральним міністерством економічного співробітництва й розвитку Німеччини). Його особливістю є наявність автоматичної платформи для учнів з обмеженими фізичними можливостями. Цей автобус у межах громади буде обслуговувати понад 400 школярів разом із педагогічними працівниками.