Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.
10 Жовтня 2024

НА НИВІ ОСВІТИ – НАЙКРАЩІ!

Досягнення та успіхи педагогів громади, актуальні проблеми та виклики сучасної освіти обговорювали на форумі «Відверто про освіту», який відбувся 4 жовтня, напередодні Дня працівників освіти.

У заході взяли участь міський голова Михайло ПОСІТКО, його заступник Дмитро НАЗАРЕНКО та начальник міськуправління освіти і науки Сергій МЕЛЬНИК. Відзначивши внесок педагогів у розвиток місцевої системи освіти, міський голова вручив грамоти й подяки від Міністерства освіти й науки України та виконкому міськради. Також особливим моментом зустрічі стало вручення сертифікатів на премію в рамках Програми стимулювання найкращих педагогічних працівників Ка­м’янець-Подільської громади.

– Усе, що ми робимо, заради майбутнього наших дітей. Ми всі як команда думаємо, що потрібно мотивувати роботу наших працівників освіти за те, що ви дуже багато вкладаєте в наших діточок. Вкладаєте свою душу, своє серце. Недавно на сесії міськради ми ухвалили дуже важливе рішення про стимулювання працівників осві­ти, – зазначив мер.

П’ять педагогів, яких обрала комісія з 30 кандидатур, отрима­ли сертифікати на щомісячну пре­мію, що виплачуватиметься про­тягом року в розмірі 10 тис. грн:

– Діна КОПИЛОВА (номінація «Дошкільна освіта»);
– Світлана ВЛАДИШЕВСЬКА («Початкова освіта»);
– Ірина ЗЕМЛЯК («Базова середня освіта»);
– Іван ТЕЛИЧКО («Профільна середня освіта»);
– Анатолій ЛАБАТЮК («Поза­шкільна освіта»).

До того ж учасники заходу ор­ганізували безпрограшну лотерею – за донат на ЗСУ кожен міг отримати цікаві призи: картини, іграшки ручної роботи, різ­ні вироби, вишиванки тощо. В ре­зультаті було зібрано 31 740 грн для наших військових.

Сюзанна СИРОТЮК.