ПЕРШИЙ КРОК ДО МІШЛЕНІВСЬКИХ ЗІРОК
На Хмельниччині відкрили два новітні навчально-практичні центри – Кулінарні хаби, які стануть платформою для якісної підготовки фахівців у галузі громадського харчування. І один із них – у Кам’янці-Подільському – на базі «Подільського професійного коледжу» (директор Вадим САВЧУК).
Загальна вартість проєкту склала 5 млн 052 тис. грн (із них 3,500 млн – з Держбюджету, решта – з обласного бюджету та силами закладу).
Як повідомили у Хмельницькій ОВА, Кулінарні хаби – це сучасні центри, де майбутні кухарі та кондитери можуть навчатися і набувати практичних навичок у реальних умовах. Тут створено можливості для навчання молоді, дорослих, людей з інвалідністю та всіх, хто хоче перекваліфікуватися. Особли-вий акцент зроблено на підготовці шкільних кухарів. У цих центрах на сучасному обладнанні будуть навчати і передавати досвід фахівцям з усієї області.