Субота, 20 Квітня 2024 р.
15 Лютого 2019

ВОДІЇ ПІД ПРИЦІЛОМ TRUCAM

ВОДІЇ ПІД ПРИЦІЛОМ TruCAMІз 11 лютого патрульних Хмельниччини «озброїли» лазерними вимірювачами швидкості TruCAM. На сьогодні їх в області 3, і поліцейські працюють із цими приладами на трасі М-12 (Стрий – Знам’янка), проте найближчим часом планується, що швидкість вимірюватимуть і на трасі Н-03 (Житомир – Чернівці).

Для запобігання зловживанням і корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES, що робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке коригування даних.

Про використання пристрою водіїв повідомлятимуть встановлені дорожні знаки, які будуть попереджати, що ведеться фото- та відеофіксація порушень Правил дорожнього руху. В таких місцях службові транс­портні засоби перебуватимуть з увімкненими маячками си­нього кольору.

Нагадуємо, що перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 20 км/год. тягне за собою накладення штрафу в розмірі 255 грн., більше як на 50 км/год. – 510 грн.

Проте ми закликаємо всіх кер­мувальників дотримувати­-ся ПДР і не поповнювати поліцейської статистики. Бережіть себе та рідних! Пам’ятайте: на вас чекають удома!

Прес-служба ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.