П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
9 Квітня 2010

ДО ЧИСТОТИ ТРЕБА ПРЯМУВАТИ РАЗОМ

Під час останньої сесії міськради, яка відбулася напередодні Великодня, депутат міськради, власник торгової марки «ВікноПлюс» Сергій ВЕДЕРНIКОВ запропонував своїм колегам-депутатам долучитися до акції «Чисте місто» та присвятити один день прибиранню Кам’янця.

А вже 6 квітня Сергій Леонідович особистим прикладом спонукав внести свою лепту до прибирання міста колег по депутатському корпусу, адже саме цього дня працівники торгової марки «ВікноПлюс» влаштували в місті справжній «суботник».

«ВікноПлюс» влаштували в місті справжнiй «суботник»– За три години роботи силами 50-ти працівників нашого підприємства, які задіяли в «суботнику» сім автомобілів, «ВікноПлюс» прибрало понад 1,5 гектара різних ділянок у Кам’янці-Подільському, – говорить Сергій ВЕДЕРНIКОВ. – Зокрема, були прибрані ділянки поблизу залізничних переїздів при в’їзді в селище Жовтневе на вулиці Князів Коріатовичів, 21, та на Голосківському шосе, звідки вивезено 14 машин сміття. Також ми підрізали дерева у дитячому садку №3, що на Руських фільварках.

Ми всі знаємо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Однак якщо всі мешканці Кам’янця, підприємці та депутати міської ради приєднаються до акції «Чисте місто» і зберуть на вулицях нашого міста хоча б по одному папірцю, то разом ми й справді зробимо Кам’янець чистішим і значно привабливішим як для самих мешканців, так і для туристів. Тому я закликаю всіх, кому не байдужа подальша доля нашого міста, долучитися до його прибирання спільними зусиллями.