Субота, 20 Квітня 2024 р.
9 Липня 2010

КОРОТКО

•2 липня в МБК пройшли урочистості з нагоди 20-ї річниці від дня створення Державної податкової служби України. Першим привітав зі святом податківців в.о. начальника К-П ОДПІ Олександр ДЕРКАЧ. До привітань приєдналися міський голова Анатолій НЕСТЕРУК, перший заступник голови РДА Ніна ФАБІЯНСЬКА та перший за-ступник голови ДПА в Хмельницькій області Михайло СІМАШКЕВИЧ.

•У Кам’янці-Подільському планують створити Єдину інформаційну систему управління бюджетом міста. Як повідомила начальник міськфінуправління Олександра ШЕВЧУК, введення системи забезпечить повноту та прозорість діяльності місцевого самоврядування, своєчасну, повну та достовірну інформацію на етапах складання, виконання та аналізу виконання бюджету міста.

•Міська влада отримала доручення контролювати ціни на цукор, що реалізовується на ринках, із побажанням віддавати перевагу при закупівлі продукції місцевим виробникам. Але на Кам’янеччині, як на те, немає ні виробників, ні посівів буряку.

•За рахунок міського бюджету придбано музичні інструменти для військового духового оркестру, без участі якого не обходиться жодне міське свято. Незабаром оркестр що-дня, з 14.00-15.00, буде влаштовувати концертну програму для кам’янчан у сквері «Водойма».