П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
30 Липня 2010

ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА СЛУЖБА ПРОДОВЖУЄ ВИЛУЧАТИ МАЙНО БОРЖНИКІВ ЗА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Міський відділ Державної виконавчої служби Кам’янець-Подільського міськрайонного управління юстиції продовжує рейди за адресами боржників за комунальні послуги. Примусове виконання судових рішень про стягнення заборгованості за тепло і воду здійснюється на користь ЗАТ «Тепловоденергія». Процедура стягнення боргів за комунальні послуги визначена у Законі України «Про виконавче провадження».

Під час таких рейдів державні виконавці описують і вилучають майно боржників, якщо ті відмовляються оплатити вартість спожитих послуг за тепло та воду згідно з виконавчим документом. Зазвичай, це побутова техніка чи предмети розкоші, у тому числі автомобілі та квартири. Вилучене майно одразу передається ЗАТ «Тепловоденергія» для його реалізації. Якщо сума боргу значна, то на все майно, що належить боржнику, за постановою держвиконавця, може накластися арешт та оголоситься заборона на його подальше використання. Якщо у боржника немає майна, то примусове стягнення накладається на зарплату або пенсію.

У ЗАТ «Тепловоденергія» повідомили, що такі рейди будуть здійснюватися регулярно до повного розрахунку кам’янчан із боргами за тепло та воду, які виникли у них до 1 лютого 2010 р.

Пам’ятайте, якщо Ви не з’являєтеся на виклик державного виконавця, борг за комунальні послуги буде стягуватися примусово. До того ж боржникам доведеться додатково до суми боргу сплачувати виконавчий збір у розмірі 10% від суми заборгованості.

Кам’янчани! ЗАТ «Тепловоденергія» звертається до Вас із проханням не затягувати зі сплатою боргових зобов’язань за тепло та воду і розрахуватися за надані послуги. З метою уникнення примусового стягнення заборгованості за комунальні послуги необхідно в обов’язковому порядку відразу з’являтися на виклик державного виконавця, або звернутися до ЗАТ «Тепловоденергія» із проханням реструктуризувати борг.

Оплатити борги за тепло та воду і провести звірення розрахунків за комунальні послуги можна у пункті прийому платежів ЗАТ «Тепловоденергія» за адресою: вул.Пушкінська, 42, тел.: 2-50-93.