П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Січня 2010

У МIНIСТЕРСТВI – СВОЇ ПРАВИЛА

Тиждень тому на прес-конференцiї мiський голова Анатолiй НЕСТЕРУК зазначив, що попри всi зусилля i домовленостi з Мiнiстерством промполiтики, ситуацiя на ДП «НТК «ЗТМ» залишається напруженою.

Наприкiнцi жовтня колектив пiдприємства висловив обурення наказом мiнiстра промполiтики щодо звiльнення директора НТК «ЗТМ» Валерiя СОЛОДКОВСЬКОГО (через невиплату заробiтної плати) i покладання обов’язкiв директора на людину з Харкова.

Мер звернувся до мiнiстра з проханням посприяти поверненню боргiв пiдприємству, щоб можна було погасити заборгованостi. Також Мiнiстерство погодилося залишити Валерiя СОЛОДКОВСЬКОГО на посадi керiвника до 1 травня наступного року iз завданням лiквiдувати заборгованостi.

– На сьогоднi вже виплачено заборговану зарплату за два мiсяцi, – говорить Анатолiй Макарович, – і тут 16 грудня виходить наказ мiнiстра, де зазначено звiльнити Валерiя СОЛОДКОВСЬКОГО у перший день виходу з лiкарняного.

А 28 грудня мер розповiв журналiстам, що з проханням розiбратися в цiй ситуацiї мiська влада звернулася до Прем’єр-мiнiстра України Юлiї ТИМОШЕНКО пiд час її нещодавнього вiзиту в Кам’янець.