Середа, 24 Квітня 2024 р.
28 Жовтня 2016

СКІЛЬКИ НАШОГО В 50 МІЛЬЙОНАХ

Під час засідання восьмої сесії обласної ради, що відбулося 20 жовтня, депутати схвалили зміни до бюджету, розподіливши понад 50 мільйонів бюджетних коштів.

Дісталося грошенят і Кам’янеччині.

Більше за всіх – 8 млн.грн. – для будівництва спортивного залу з басейном і котельнею отримала спеціалізована школа-інтернат «Славутинка».

Як вказано в текстах рішень облради, оприлюднених на офіційному сайті обласного парламенту, по 1 млн. 50 тис.грн. отримають Гуменецька і Китайгородська об’єднані територіальні громади для придбання шкільних автобусів. Цим же громадам, а також Колибаївській надійдуть кошти на придбання підручників для учнів 4-7 класів.

Субвенцію для підручників отримали й інші заклади в місті та районі.

За рішенням обласних депутатів, понад 700 тис.грн. направлять на відзначення грошовими нагородами чотирьох спортсменів, які представляли Хмельницьку область у Ріо-де-Жанейро і зайняли призові місця, та їхніх тренерів.

Обласні обранці заборонили проведення гастрольних заходів на території області особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації, окупацію Автономної Республіки Крим і не визнають так звані «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями.

Як уже повідомлялося, колеги підтримали депутатський запит кам’янчанина Миколи Харкавого щодо розв’язання складної дорожньої ситуації на «Тещиному язику».

Прийняли депутати також рішення про клопотання перед Головою Верховної Ради України про нагородження голови Гуменецької ОТГ Інни Абдулкадирової Грамотою ВРУ.