П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Грудня 2018

ГЕНДЕР ПРОТИ СІМ’Ї?

Напередодні зворушливого родинного свята – Дня святого Миколая – у міській раді говорили про родинні цінності.

Зліва направо: прес-секретар Духовної ради Олександр Бучковський, координатор Руху Реформації Валерій Каспров, головуючий Духовної ради міста отець Олександр Цісар, голова фракції БПП «Солідарність» у міськраді Василь Кобильник, представник фонду «Наші» Анна Окарська та голова фракції  «За конкретні справи» у міськраді Володимир КостинюкБрифінг на тему «Гендер як явище, що руйнує сімейні цінності та легітимізує гріх» провели представники духовенства міста, громадських організацій, депутатського корпусу і фонду ветеранів АТО «Наші». Головуючий у Духовній раді Кам’янця-Подільського протоієрей Олександр ЦІСАР наголосив на недопустимості руйнування принципів сім’ї.

– Легітимізувати гріх і називати його гендером недопустимо, – переконаний протоієрей. – Дітям у садочках і школах зарано говорити про тата і тата, або що принц зустрів принца – і вони одружилися, та ще й подавати це як правильну модель сім’ї. Тому ми закликаємо всі можливі інстанції не допускати таких підручників у наші навчальні заклади. Представники Духовної ради завжди готові зустрічатися з дітьми, батьками і розповідати про справжні цінності та проблеми, які загрожують інституту сім’ї.

Головна порада: приділяймо більше уваги нашим діточкам, вчімо з ними уроки, фільтруймо час перебування в соцмережах – і тоді не буде жодного гендеру!