П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
14 Травня 2010

СКЛАДНИЙ БЮДЖЕТ – 2010

12 травня відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації. Одне з основних питань, на яке було звернено максимум уваги членів колегії та присутніх, стосувалося обговорення проекту районного бюджету на цей рік. Було відзначено, що виконання дохідної частини бюджету буде доволі напруженим. Що ж стосується видаткової частини, то, в порівнянні з минулим роком, її зростання складає 25-30%. Уже сьогодні можна спрогнозувати, що буде спрямовано недостатньо коштів на покращення матеріально-технічної бази та проведення капітальних ремонтів.

Голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК наголосив: «Район – це велика сім’я. І над виконанням бюджету необхідно працювати всім, аби досягти результату».

Сьогодні на засіданні сесії проект бюджету розглянуть депутати районної ради.

Також під час колегії було заслухано питання виконання районної програми забезпечення безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів громадського та житлового призначення на 2008-2010 рр. та підсумки проведення опалювального сезону 2009-2010 р., підготовку об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 р.