П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Червня 2021

КАРПАТ У СМОТРИЧІ НЕ ХОЧУТЬ

– У Карпати нам їздити не треба, бо маємо їх у рідному Смотричі. Що не дощ, то такі гірські річки течуть і прямо нам на подвір’я, змиваючи все на своєму шляху: городину, асфальт, плитку… – із такою проблемою до «Подолянина» звернувся наш постійний читач Микола ОЛЬХОВСЬКИЙ.

Він завбачливо вирішив через газету наперед попередити місцеву владу про проблему в селі на вул.Матросова. На його смотрицькі ріки поїхали подивитися і ми. Дощик напередодні невеликий був, тому цього разу вони не такі велиководні, але все одно вразили.

– Два роки тому цю дорогу нам робили. Я місцевій владі, підряднику, майстрам ще тоді бив на сполох, аби робили реконструкцію з хорошим водовідведенням і товстим шаром асфальту. Бо ж за роки життя тут знаємо, чого чекати, – згадує Микола Альбінович. – Мене всі запевнили – не буде жодної краплі на асфальті, бо роблять якісно і на совість. Натомість стало ще гірше, ями повимивало так, що «добротного» ремонту й не видно. Робити дорогу треба капітально з якісним водовідведенням. Я розумію, що це величезні гроші, й цьогоріч нова влада цим займатися не буде. Але прошу Михайла ПОСІТКА звернути на нашу вулицю увагу і запланувати її ремонт на майбутнє. Головне – зробити так, аби потім не повертатися.