Субота, 20 Квітня 2024 р.
26 Липня 2019

ЗУМІЄМО ЗБУДУВАТИ КРАЇНУ МРІЇ

24 липня переможець виборчих перегонів серед кандидатів-мажоритарників 193-го виборчого округу Ігор МАРЧУК скликав прес-кон­ференцію, аби через засоби масової інформації подякувати виборцям за довіру.

Ігор МАРЧУК– Друзі, ми з вами подолали непростий шлях, але завдяки вашій підтримці ми перемогли, – каже Ігор Петрович. – Ми здолали ще одну суттєву частину старої системи, яка стримувала розвиток. І хоч як не старалася протистояти нам система – ми перемогли! І це заслуга кожного з нас.
Наше першочергове завдання – докорінно змінити такий стан справ. Наші жителі повинні високо підняти голови і вдихнути на повні груди.
І ми докладемо всіх зусиль, щоб якомога швидше повернути людям це відчуття справжньої свободи. І обов’язково реалізуватимемо все, що запланували разом із вами – на наших зустрічах, у наших розмовах. Ми докладатимемо всіх зусиль для розвитку нашого краю, для розквіту Ка­м’янця-Подільського, для розвитку Нової Ушиці, для відродження сіл обох районів. Але головне – спільно працюватимемо над тим, щоб наш регіон став частиною відродженої та квітучої держави.
Хочу запевнити вас, що для мене не існує моїх або не моїх виборців. Я обраний жителями нашого регіону для того, щоб представляти інтереси всіх, і я обіцяю вам, що у Верховній Раді захищатиму інтереси всієї громади. Зроблю все можливе, щоб виправдати довіру тих, хто підтримав мене, і заслужити довіру тих, хто поки в мені сумнівається. Я щиро вірю в нашу команду і в те, що ми зуміємо по-справжньому змінити цю країну – і збудувати країну мрії не для окремих кланів, а для нашого народу.