П'ятница, 29 Березня 2024 р.
24 Січня 2020

ДТП

20.01.2020 – 24.01.2020

ВОДІЙ В’ЇХАВ У ДЕРЕВО

У Кам’янці-Подільському поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій важко травмувався 46-річний во­-дій. Аварія сталася 20 січня, близько 23.00, на пр.Грушевського.
За попередніми даними, водій автомобіля «Volkswagen LT» не впорався із керуванням і в’їхав у дерево. Із тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому кісток носа та забоїв його госпіталізували до реа­німаційного відділення міської лікарні. Стан чоловіка лікарі оцінюють як важкий.

ДВОЄ ПІШОХОДIВ ПІД КОЛЕСАМИ

У місті травмувалися двоє перехожих. Автопригоди сталися на вул.Івана Огієнка та на перехресті Князів Коріатовичів і пр.Грушевського.
Так, опівдні 22 січня на вул.Огі­єнка 31-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Chevro­-let Captiva», під час повороту на вул.Си­мона Петлюри допустив наїзд на 19-річного юнака, кот­рий перетинав дорогу по пішохідному переходу. Хлопець отри­мав перелом лівої ноги і був госпіталізований до травматології.
Пізніше того ж дня поблизу ре­гульованого перехрестя вул.Кня­зів Коріатовичів та пр.Грушевського 50-річний хмельничанин, рухаючись зад­нім ходом на бусі «Volkswa­gen LT», скоїв наїзд на 59-річного кам’янчанина. У результаті ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому проксимального відділу стегна. Його теж госпіталізу­вали до травматологічного відділення міської лікарні.

Пресслужба міськвідділу поліції.