Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Квітня 2020

ВЕЛИКДЕНЬ У КАРАНТИНІ ТА БЕЗ ПРИГОД

Спокійно, по-сімейному і з дотриманням карантинних вимог відсвяткували Великдень на Кам’янеччині.

У районному відділенні поліції розповіли, що більшість храмів у селах були зачинені. Ті ж, у яких здійснювалися богослужіння, карантину дотримувалися. Минули пасхальні святкування і без резонансних правопорушень.
У міськвідділі поліції зазначили, що й містяни у храмах намагалися дотримуватися обмежень. Поліція слідкувала і за громадською безпекою, і за дотриманням карантину. Із порушниками негайно ж проводили профілактичні бесіди. У святкові дні кількість дзвінків до поліції не збільшилася, резонансних злочинів не фіксувалося.
За час карантину до Кам’янець-­Подільського міськрайонного суду надійшло 15 адмінпротоколів про порушення правил карантину. Як повідомляє пресслужба суду, з них три повернуто для належного оформлення, оскільки не було розкрито об’єктивного боку право­порушення, два провадження закрито у зв’язку з відсутністю в діях складу адмінправопорушення, одного підприємця, який не припинив діяльності, притягнуто до відповідальності та накладено штраф у розмірі 17 тис. грн, також стягнуто судовий збір (420,40 грн). Ще дев’ять проваджень перебувають на розгляді. До суду направлені й протоколи про перебування людей у громадському місці без засобів індивідуального захисту.